Over elke maand ontvang je een urenrapportage. Daarin staan de HR as a Service-uren op het kantoor van de klant in tijd ‘HR as a Service’ aangeduid.

Daarnaast hebben we HR as a Service uren die niet op kantoor bij de klant zijn uitgevoerd. Daarover specificeren we aan welk HR Topic gewerkt is.

Je start altijd met 40 uur en na elke maand ontvang je ergens in de volgende maand de rapportage (van de maand ervoor), zodat je weet hoeveel je over hebt. Als de urenkaart bijna op is, ontvang je automatisch een nieuwe factuur voor 40-uren van ons; zolang de samenwerking loopt uiteraard. Het werkt als een strippenkaart (9 maanden geldig).

Note: wij hanteren 1 tarief voor HR as a Service. Of we nu offline of online werken en of we nu moeilijke zaken afhandelen of een normale wijzigingsbrief opstellen. En dit tarief geldt ook voor alle collega’s. Wij leveren dezelfde hoge kwaliteit (we zijn allemaal HBO/WO geschoold plus werkervaring) en indien er minder ervaring is bij een HR BP op een bepaald onderwerp, wordt een collega altijd ingeschakeld.

Voor juridische casussen en coaching geldt het tarief; €165, – p/uur. Deze worden separaat gefactureerd en gaan dus niet van de urenkaart.