Stage bij CL.HRM

Ben jij op zoek naar een uitdagende HR afstudeerstage in een gedreven en ervaren HR team van minimaal 3 maanden? Dan maakt CL.HRM graag kennis met jou! Er zijn verschillende HR topics beschikbaar waar je aan kunt werken en zelfstandig mee aan de slag kunt gaan.

Onze stageplek is dit jaar gevuld. De volgende stageplek is beschikbaar vanaf april 2024. Interesse hiervoor kan je vanaf november 2023 kenbaar maken! Wij kijken er al naar uit.

 De stage
Je komt met ons werken en loopt mee met een van onze HR Business Partners. Daarnaast zoeken we samen naar een mooi onderwerp waar je onderzoek naar gaat doen.

Jouw profiel
We zoeken een enthousiaste P&O stagiaire (HBO/WO). Je bent gemotiveerd, integer en nauwkeurig. Werken bij CL.HRM betekent dat je doorpakt en resultaten wilt halen en tevens een dienstverlenende instelling hebt. Je bent nieuwsgierig, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kan zelfstandig te werk gaan.

Kernwaarden
Herken jij jezelf in onze kernwaarden dan pas je waarschijnlijk goed in ons team.

Met energie
Gewoon durven en doen! Met energie en enthousiasme, ook als het moeilijk is of als je er geen zin in hebt.

Keuzes en actie
Doortastend en met lef de juiste keuzes maken. Wij maken doelen concreet, plannen ze in en kunnen dan niet wachten om in actie te komen.

Ontzorgen
Wij pakken met aandacht alle HR-zaken op. Hierbij zetten we niet alleen de acties uit of houden het niet alleen bij een advies, nee, we werken/helpen mee en pakken de acties samen op. Wij begeleiden iedere stap zorgvuldig, regelen het en zijn er voor onze klant.

Wie zijn wij?
Grip hebben op het “People” deel. Wij geloven dat je alleen dán een succesvol bedrijf kunt hebben en houden, laat staan verder kunt laten groeien. De juiste mensen op de juiste plaats en iedereen lekker aan het werk! CL.HRM helpt met haar team van 8 HR Specialisten ondernemingen met alle personeelsvraagstukken. Wil je meer weten? Ga dan naar www.clhrm.nl en volg ons alvast op Instagram of LinkedIn.

Wij bieden

  • Een enthousiast en zeer ervaren team van HR Experts, die graag met elkaar samenwerken, kennis en ervaring delen en elkaar inspireren om onze klanten te helpen met diverse HR vraagstukken.
  • Intensieve coaching en gezamenlijk werken aan jouw ontwikkeling.
  • Stagevergoeding van €450,- per maand.

Interesse?
Wil je meer informatie? Neem dan gerust eerst via een appje contact op met Carola Linschooten, partner van CL.HRM, via 06-28429037. Een e-mail sturen naar carola@clhrm.nl mag natuurlijk ook.