Kom in actie

Herken je dit?

Je hebt een mooi en succesvol bedrijf neergezet, maar…

√   Je bent veel te veel tijd kwijt aan alles wat komt kijken bij ‘personeel’

√   Je hebt (nog) niet de juiste mensen op de juiste plaats, waardoor je niet toe komt aan wat je wilt en moet doen

√   Je hebt onvoldoende grip op je personeelsvraagstukken en het overzicht en actieplan ontbreekt

Je hebt door dat er iets moet gebeuren, het heeft (je) genoeg gekost, het is tijd voor verandering!

Hoe zou het zijn als…

Je er niet meer alleen voor staat en dat wij met je meewerken en je ontzorgen?

Wij je helpen met lastige keuzes en de nodige acties samen oppakken?

Je weer grip en overzichthebt, zodat er meer tijd en ruimte ontstaat voor de ontwikkeling en groei van je bedrijf?

Bedenk wat je voor jezelf en je bedrijf kunt betekenen als je meer tijd zou hebben…

En ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Met als resultaat: weer met plezier en trots ondernemen en groeien!

Zij gingen je voor

“Blij met onze samenwerking met CL.HRM. We hebben flinke veranderingen doorgevoerd. Onze mensen zitten op de juiste plek, de processen worden nu beschreven en we hebben weer full focus voor de klant! Dat wij gewerkt hebben aan onze organisatiestructuur, overlegstructuur en overige personeelsvraagstukken maakt hét verschil en heeft invloed op onze hele organisatie.”


Sandra en Ralf

“Al na het eerste gesprek had ik een gevoel van opluchting. Ik stond al jaren op punt A en wilde naar B, ik wist ook hoe B eruit moest komen te zien, maar wist niet hoe daar te komen. We hebben al in twee gesprekken een plan van aanpak opgezet en ik had zo een duidelijk beeld bij wat nodig was, waar we aan gingen werken, wanneer en hoe. Hoe fijn dat er eindelijk iets gebeurde aan datgene waar ik al zolang ‘last van had’ maar waar ik niet goed van wist wat ik er nu mee aan moest. CL.HRM heeft het hele traject erg goed begeleid en we hebben heel fijn samengewerkt.”


Saskia

“Ik deed de HR zaken vrijwel altijd alleen. Dit kostte me veel tijd en energie. De grootste winst die ik heb behaald door met CL.HRM te gaan werken is inzicht en tijdswinst, waardoor ik me weer kan richten op de onderneming/groei/klanten!”


Augusta

“Jullie zijn een goed team, prettige mensen die meteen aan de slag gaan. Begrijpelijke taal, laag drempelig, ook ondernemers. Wat fijn om weer even goed na te denken over waar we naartoe willen en wat we daarvoor nodig hebben.”


Stephanie

Samenwerken met CL.HRM is een feest. Niet alleen omdat je op de praktische en vooruitstrevende snel tot resultaten komt. Juist omdat kennis en kunde worden versterkt door sterk inlevingsvermogen in organisatie en situatie. Hierdoor heb ik samen met CL.HRM de vertaalslag weten te maken van concept naar een praktisch en toekomstbestendig L&D programma passend bij ons DNA en collega’s


Annelies

Ons Bedrijf is zo hard gegroeid de afgelopen jaren en dit brengt ook nieuwe en andere uitdagingen op het gebied van HR met zich mee.  Door de inzet van de experts van CLHRM zijn wij in staat om de benodigde kennis in huis te krijgen, nieuw beleid te ontwikkelen en HR naar een hoger plan te tillen. Wij houden daarnaast de flexibiliteit en schaalbaarheid op dit gebied en dat past op dit moment het beste bij de fase waarin ons bedrijf zich nu bevindt. De samenwerking is erg prettig. Pragmatisch maar ook rekening houdend met de strategische doelstellingen van onze organisatie. Een echt partnership.


Tjesca