HR Business Partner (32-36 uur)
Dé HR sparringpartner voor uiteenlopende midden- en kleinbedrijven in Nederland. Dat is wie jij bent als HR Business Partner bij CL.HRM in Amsterdam. Wil jij samen met ons verder groeien? Lees dan deze vacature.

Wat ga je doen?
Jij, de HR Business Partner, bent het eerste aanspreekpunt voor een vast aantal klanten. De grote diversiteit aan bedrijven en de ruime variatie aan thema’s waarmee je klanten helpt, maakt dat elk vraagstuk nèt weer even anders is.

Denk bijvoorbeeld aan vraagstukken op het gebied van het aannemen van talent, functioneren en beoordelen, HR beleid, arbeidsvoorwaarden, duurzame inzetbaarheid & vitaliteit en reorganisatie. In deze functie vervul jij een adviserende én/of operationele rol. Je werkt elke maandag en vrijdag vanuit ons kantoor in Amsterdam. Daarnaast werk je ook online en met regelmaat bij de klant op kantoor. Kortom, voldoende uitdagingen afwisseling dus!

En er is meer. Samen met jou willen we aan onze organisatie bouwen. Vernieuwend blijven is hierbij essentieel. Jouw input vinden wij dan ook erg belangrijk. Wat zie jij in de markt, hoe kunnen we daar op inspringen en welke producten en diensten zijn volgens jou toe aan een optimalisatieslag? Op deze manier blijven we aantrekkelijk voor onze (potentiële) klanten en groeien we samen.

Het team
Samen met 8 HR specialisten, bestaande uit collega’s in vaste dienst en freelancers, vorm je een team. De liefde voor het HR-vak en de gedrevenheid om ondernemers te helpen, zie je bij alle collega’s terug. Door de verschillende loopbaanpatronen en expertises vult iedereen elkaar goed aan. We weten elkaar dan ook goed te vinden. Daarnaast voelt het als familie waarbij iedereen zichzelf kan en mag zijn. Je staat er niet alleen voor! Nieuwsgierig? Bekijk en volg ons alvast op Instagram.

Wat wij je bieden

Een baan waar je zelfstandig aan de slag kunt gaan. Hierbij ondersteunen wij jou met een intensief en uitgebreid onboardingsprogramma. Daarnaast staat het team als back-up op het moment wanneer je er toch niet helemaal uit komt. Jij krijgt de kans om te laten zien wie je bent. Wij leren namelijk ook graag van jou. En wat deze functie nog leuker maakt? De waardering en erkenning die je krijgt van onze klanten.

Wat je ook van ons kunt verwachten:

√   een salaris tussen de €4.000,- en €5.500,- bruto per maand gebaseerd op een werkweek van 40 uur;
√   een functie per 1 november 2022 (en er is ook plek vanaf 1 maart 2023) voor 32-36 uur per week;
√   28 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
√   een laptop inclusief toebehoren om vanuit huis te kunnen werken en een vergoeding van je telefoonkosten;
√   reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer (vanaf 20 km);
√   volop mogelijkheden om je te ontwikkelen; zoals opleidingstijd, opleiding on the job en deelname aan kennissessies;
√   met het membership bij Spaces heb jij de mogelijkheid om overal en op unieke locaties te werken;
   de mogelijkheid om een week per jaar te werken vanuit het buitenland
√   een jaarcontract met de intentie tot een vast contract;
√   een kantoor met goede catering ter beschikking (de barista staat voor je klaar!).

Wie ben jij?
Het enthousiasme om bedrijven op het gebied van HR te helpen, zien we bij je terug. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij met jouw kennis, ervaring en communicatieve vaardigheden draagvlak weet te creëren.

Verder vragen wij:

√   minimaal een afgeronde hbo-opleiding, in de richting van HR;
√   minimaal 7 jaar relevante werkervaring bijvoorbeeld als HR Business Partner of HR adviseur;
√   dat je minimaal op de maandagen en vrijdagen met ons samenwerkt vanaf ons kantoor aan de Zuidas. Overige dagen werk je online en bij je klanten.

Meer informatie of direct solliciteren?
Spreekt het je aan om met jouw expertise op het gebied van HR uiteenlopende organisaties te helpen? Wil jij na de zomer iets anders? Solliciteer dan voor 9 augustus 2022 op de functie van HR Business Partner door een mail te sturen met een korte video (gewoon met je phoney) waarin je jezelf voorstelt en ons kort door je cv/ervaring neemt, naar info@clhrm.nl. Als je een video ongemakkelijk vindt, mag ook gewoon een leuke brief met CV naar info@clhrm.nl. Selectiegesprekken vinden plaats op 15, 22 en 25 augustus 2022.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent het Gedrag is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wie wij zijn

Kijk onze video. Wil je meer weten? Ga dan naar www.clhrm.nl

Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.