Senior HR Business Partner (32 uur)
Dé HR sparringpartner voor uiteenlopende midden- en kleinbedrijven in Nederland. Dat is wie jij bent als senior HR Business Partner bij CL.HRM in Amsterdam. Wil jij samen met ons verder groeien? Lees dan deze vacature.

Wat ga je doen?
Jij, de senior HR Business Partner, bent het eerste aanspreekpunt voor een vast aantal klanten. Je hebt zo’n vier klanten onder jouw beheer. Zij zitten verspreid over heel Nederland waarvan het merendeel in de Randstad gevestigd zijn. De grote diversiteit aan bedrijven en de ruime variatie aan thema’s waarmee je klanten helpt, maakt dat elk vraagstuk nèt weer even anders is.

Denk bijvoorbeeld aan vraagstukken op het gebied van het aannemen van talent, functioneren en beoordelen, salaris-functiehuis en andere arbeidsvoorwaarden. In deze functie vervul jij een adviserende én operationele rol. Hierbij werk je veel vanaf de klant en ook met regelmaat bij ons op kantoor in Amsterdam aan de zuid-as. Voldoende uitdaging en afwisseling!

En er is meer. Samen met jou willen we aan onze organisatie bouwen. Vernieuwend blijven is hierbij essentieel. Jouw inzet en input is dan ook erg belangrijk. Wat zie jij in de markt, hoe kunnen we daar op inspringen en welke producten en diensten zijn volgens jou toe aan een optimalisatieslag? Jij werkt vervolgens zelfstandig aan voorstellen die we in het team bespreken en fine-tunen. Op deze manier blijven we aantrekkelijk voor onze (potentiële) klanten en groeien we samen.

Het team
Samen met 8 HR specialisten, bestaande uit collega’s in vaste dienst en freelancers, vorm je een team. De liefde voor het HR-vak en de gedrevenheid om ondernemers te helpen, zie je bij alle collega’s terug naast de drive CL.HRM te laten groeien. We zijn een goed functionerend team. Door de verschillende loopbaanpatronen en expertises vult iedereen elkaar goed aan, weten we elkaar te vinden en kunnen we op elkaar rekenen. Je staat er niet alleen voor! Nieuwsgierig? Bekijk en volg ons alvast op Instagram.

Wat wij je bieden

Een baan waar je zelfstandig als senior HR Business Partner gekoppeld wordt aan MKB-klanten. Hierbij ondersteunen wij jou met een intensief en uitgebreid onboardingsprogramma en uitgewerkte visies en templates op onze HR Topics. Daarnaast staat het team als back-up op het moment wanneer je er toch niet helemaal uit komt. Jij krijgt de kans om te laten zien wie je bent. Wij leren namelijk ook graag van jou. En wat deze functie nog leuker maakt? De waardering en erkenning die je krijgt van onze klanten.

Wat je ook van ons kunt verwachten:

 • een salaris tussen de €4.000,- en €5.000,- bruto per maand gebaseerd op een werkweek van 32 uur;
 • een halfjaarlijks teambonusprogramma in de vorm van een gezamenlijke reis;
 • een functie per 1 september 2024 voor 32 uur per week;
 • 28 vakantiedagen en 8% vakantiegeld (obv 40 uur);
 • een Macbook inclusief toebehoren en een vergoeding van je telefoonkosten;
 • reiskostenvergoeding van 0,23 cent per kilometer of volledige reiskosten per ov;
 • volop mogelijkheden om je te ontwikkelen zoals opleidingstijd, opleiding on the job en deelname aan kennissessies;
 • een passend membership bij Spaces;
 • een jaarcontract met de intentie tot een vast contract;
 • een Barista op kantoor waar jij elke maand een kaart voor ontvangt om op onze kosten koffie/thee te halen;
 • Heerlijke (betaalde) catering aanwezig.

Wie ben jij?
Het enthousiasme om bedrijven op het gebied van HR te helpen, zien we bij je terug. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij met jouw kennis, ervaring en communicatieve en digitale vaardigheden draagvlak weet te creëren.

Verder vragen wij: 

 • minimaal een afgeronde hbo-opleiding, in de richting van HR;
 • minimaal 8 jaar relevante werkervaring bijvoorbeeld als HR Business Partner of HR adviseur;
 • Goede digitale vaardigheden;
 • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal.

Meer informatie of direct solliciteren?
Spreekt het je aan om met jouw expertise MKB-ers te helpen en te werken aan de groei van ons boutique HR-buro CL.HRM? Solliciteer dan voor 1 juli 2024 op de functie van Sr. HR Business Partner. Heb je nog vragen? Mail dan gerust met Carola (carola@clhrm.nl).

De aanvraag van een Verklaring Omtrent het Gedrag, een assessment en referentieonderzoek zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wie wij zijn
Grip hebben op het “People” deel. Wij geloven dat je alleen dán een succesvol bedrijf kunt hebben en houden, laat staan verder kunt laten groeien. De juiste mensen op de juiste plaats en iedereen lekker aan het werk! Veel organisaties hebben een HR-afdeling of een HR-medewerker die hier aandacht aan besteedt, maar zo’n specialist ontbreekt bij veel kleinere/ middelgrote bedrijven. CL.HRM helpt deze ondernemingen met alle personeelsvraagstukken op topniveau. Wil je meer weten? Ga dan naar www.clhrm.nl

Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.