Senior HR Business Partner (32 uur)
Dé HR sparringpartner voor uiteenlopende midden- en kleinbedrijven in Nederland. Dat is wie jij bent als HR Business Partner bij CL.HRM in Amsterdam. Werken bij CL.HRM betekent dat je doorpakt en resultaten wilt halen en tevens een dienstverlenende instelling hebt. Wil jij samen met ons verder groeien? Lees dan deze vacature.

Wat ga je doen?
Jij, de HR Business Partner, bent het eerste aanspreekpunt voor een aantal klanten. De grote diversiteit aan bedrijven en de ruime variatie aan thema’s waarmee je klanten helpt, maakt dat elk vraagstuk nèt weer even anders is.

Denk bijvoorbeeld aan vraagstukken op het gebied van het aannemen van talent, functioneren en beoordelen, HR beleid, arbeidsvoorwaarden, duurzame inzetbaarheid & vitaliteit en reorganisatie. In deze functie vervul jij een adviserende én/of operationele rol. Je werkt tenminste elke maandag en donderdag vanuit ons kantoor in Amsterdam. Daarnaast werk je bij de klant op kantoor en met regelmaat ook online. Kortom, voldoende uitdaging en afwisseling dus!

En er is meer. Samen met jou willen we aan onze organisatie bouwen. Vernieuwend blijven is hierbij essentieel. Jouw input vinden wij dan ook erg belangrijk. Wat zie jij in de markt, hoe kunnen we daar op inspringen en welke producten en diensten zijn volgens jou toe aan een optimalisatieslag? Op deze manier blijven we aantrekkelijk voor onze (potentiële) klanten en groeien we samen.

Het team
Samen met 8 HR specialisten, bestaande uit collega’s in vaste dienst en freelancers, vorm je een team. De liefde voor het HR-vak en de gedrevenheid om ondernemers te helpen, zie je bij alle collega’s terug. Door de verschillende loopbaanpatronen en expertises vult iedereen elkaar goed aan. We weten elkaar dan ook goed te vinden. Daarnaast voelt het als een hecht sportteam waarbij iedereen elkaar aan durft te spreken voor hulp of advies. Je staat er niet alleen voor! Nieuwsgierig? Bekijk en volg ons alvast op Instagram.

Wat wij je bieden

Een baan waar je zelfstandig aan de slag kunt gaan. Hierbij ondersteunen wij jou met een intensief en uitgebreid onboardingsprogramma. Daarnaast staat het team als back-up op het moment wanneer je er toch niet helemaal uit komt. Jij krijgt de kans om te laten zien wie je bent. Wij leren namelijk ook graag van jou. En wat deze functie nog leuker maakt? De waardering en erkenning die je krijgt van onze klanten.

Wat je ook van ons kunt verwachten:

√   een salaris tussen de €4.500,- en €5.500,- bruto per maand gebaseerd op een werkweek van 40 uur;
√   een functie per 1 mei 2023 voor 32 uur per week;
√   28 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
√   een laptop inclusief toebehoren en een vergoeding van je telefoonkosten;
√   reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer en een OV-kaart;
√   volop mogelijkheden om je te ontwikkelen; zoals opleidingstijd, opleiding on the job en deelname aan kennissessies;
√   een membership bij Spaces, zodat je overal en op unieke locaties kan werken;
   de mogelijkheid om twee weken per jaar te werken vanuit het buitenland;
√   een jaarcontract;
√   een kantoor met goede catering ter beschikking (de barista staat voor je klaar!).

Wie ben jij?
Het enthousiasme om bedrijven op het gebied van HR te helpen, zien we bij je terug. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij met jouw kennis, ervaring en communicatieve vaardigheden draagvlak weet te creëren.

Verder vragen wij:

√   minimaal een afgeronde hbo-opleiding, in de richting van HR;
√   minimaal 7 jaar relevante werkervaring bijvoorbeeld als HR Business Partner of HR adviseur;

√   een hoge verantwoordelijkheid en veel zin om echt bij te dragen aan een groeiend bedrijf;
√   dat je minimaal op de maandagen en donderdagen met ons samenwerkt vanaf ons kantoor aan de Zuidas. Overige dagen werk je bij je klanten en online.

Meer informatie of direct solliciteren?
Spreekt het je aan om met jouw expertise op het gebied van HR uiteenlopende organisaties te helpen? Solliciteer dan op de functie van HR Business Partner door een mail te sturen met een korte video (gewoon met je phoney) waarin je jezelf voorstelt en ons kort door je cv/ervaring neemt, naar info@clhrm.nl.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent het Gedrag en een assessment maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wie wij zijn

Kijk onze video. Wil je meer weten? Ga dan naar www.clhrm.nl

Acquisitie naar aanleiding van de vacature stellen wij niet op prijs.